Kverneland varaosat ja työkoneet hankit valtuutetulta jälleenmyyjältä

Tervetuloa maatalous-aiheisen blogini pariin. Tänään aiheenani ovat Kverneland-maatalouskoneet sekä Kverneland varaosat. Maataloudessa koneiden laadulla on väliä ja haluankin tuoda esiin tämän valmistajan laadukkaita tuotteita.

Laadukkaita työkoneita vankalla kokemuksella

Kverneland on norjalainen maatalouskoneita ja niiden osia valmistava yhtiö, joka on perustettu 1879. Yrityksellä on siis lähes 150 vuoden kokemus tältä alalta, ja jo se kertoo paljon tuotteiden laadusta ja yrityksen asiantuntemuksesta alalla. Nykyään yritys on kansainvälinen ja sillä on tehtaita useassa eri maassa.

Kverneland on ollut tiiviisti mukana maatalouden laitteiston kehittämisestä. Yrityksen visiona on olla osana maatalouden tulevaisuutta, jotta maapallon kasvavalle populaatiolle riittäisi ruokaa. Yritys on nähnyt ajan, jolloin käytimme raskaisiin töihin hevosia, kehittänyt ensimmäisiä traktoreita, keksinyt innovatiivisia ratkaisuja maatalouden tehtäviin ja kasvanut samalla pienestä paikallisesta yrityksestä suureksi kansainväliseksi toimijaksi, joka työllistää lähes 2500 ihmistä ympäri maailmaa.

Yrityksen tuotteet on kehitetty tekemään maataloudesta tuottavaa ja tehokasta. Tuotevalikoimasta löytyvät laitteet niin pellon kyntämiseen, kylvämiseen, niittämiseen kuin muokkaamiseenkin. Laitteita löytyy myös ruohon leikkaamiseen, eläinten ruokintaan ja peltojen ruiskuttamiseen. Kverneland kehittää tietotekniikan avulla ratkaisuja entistäkin tehokkaampaan viljelyyn ja heidän valikoimastaan löytyy tähän tarkoitukseen suunniteltuja sovelluksia.

Pidä huolta työkoneista

Laadukkaista koneista tulee pitää myös hyvää huolta, jotta ne kestävät käytössä vuodesta toiseen. Oli kone mikä tahansa, kannattaa se huollattaa merkkiin erikoistuneen tahon luona. Näin voit olla varma, että koneesi saa arvoistaan kohtelua ja tekijä tietää mitä tekee. Kverneland varaosat ja laitteiden huolto kannattaa siis hankkia valtuutetulta jälleenmyyjältä, joita Suomessakin on useampi. Käyttämällä merkin omia varaosia voit olla varma niiden sopivuudesta.

Eri työkoneiden huoltamiseen pätevät erilaiset ohjeet. Kverneland antaa tarkat ohjeet jokaisen koneen kunnossapitoon, jotta voit pitää laitteestasi huolta myös kausihuoltojen ulkopuolella. Koneet kannattaa laittaa kuntoon kevättalvella ennen kasvukauden alkamista, jotta olet koneinesi valmis maatalouden kiireisimpään aikaan.

Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjään

Suosittelen siis näitä laadukkaita koneita lämpimästi. Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää Kverneland-tuotteista voit olla yhteydessä johonkin heidän monista jälleenmyyjistään. Sellainen on esimerkiksi E-P:n Kone ja Tarvike Ky. Jälleenmyyjät osaavat kertoa sinulle kaipaamasi tiedot.


jaa